Volledig scherm
Joey Brock.

FC Den Bosch probeert Brock te slijten

DEN BOSCH - FC Den Bosch wil van linksback Joey Brock af, ondanks een nog een jaar doorlopend contract. De 24-jarige voetballer uit Arnhem zou het groepsproces te veel verstoren.

Brock houdt zich met individuele trainingen in Arnhem in conditie. Een Oostenrijkse club heeft interesse in hem. Daar gaat hij een dezer dagen voor een proefstage heen. FC Den Bosch verlangt nog wel een vergoedingssom voor de speler.

"Technisch directeur Fred van der Hoorn vertelde mij dat het beter was dat ik elders een frisse neus zou halen en dat de club dan nog wat centjes aan mij kon verdienen.De club pikte het niet wat er allemaal gebeurd was", aldus Brock.

Hij kreeg het tijdens het seizoen met twee ploeggenoten aan de stok. "Er werd achter mijn rug over mij gepraat. Daar had ik heel anders mee om moeten gaan. Ik reageerde te fel. Dat ging weer ten koste van mijn eigen spel en de sfeer in het team. Voetbal is een teamsport. Je moet het samen doen. Dat lukte niet meer. Ik heb er dan ook alle begrip voor dat FC Den Bosch van me af wil."

Bij FC Den Bosch zijn ook Ilias Zaimi en Rinke Pennings vertrokken.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden
    PREMIUM

    Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden

    Over de teruggekeerde euforie rond FC Den Bosch trok vorig weekeinde een donkere schaduw. De heropening van de anderhalf jaarlang gesloten gebleven Oosttribune ging gepaard met supportersgeweld. Alwéér! Gierende politieauto’s, bemand met tientallen ME’ers,raasden rond De Vliert. In het stadion bestormden aanhangers van FC Twente, gehuld met bivakmutsen, het veld om hun frustratie vanwege de nederlaag af te reageren op hekwerk en reclameborden.