Faris Hammouti, hier op archiefbeeld, maakte het enige doelpunt voor FC Den Bosch in de oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht.
Volledig scherm
Faris Hammouti, hier op archiefbeeld, maakte het enige doelpunt voor FC Den Bosch in de oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. © Pro Shots / Thomas Bakker

FC Den Bosch speelt gelijk in besloten oefenduel met Jong FC Utrecht

Na anderhalve week zonder wedstrijd werkte FC Den Bosch donderdagmiddag in Stadion De Vliert een oefenpotje af tegen Jong FC Utrecht. De ploeg van trainer Jack de Gier bleef tegen de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie steken op 1-1.

 1. Ex-financier Kakhi Jordania wil ook het ‘miljoen aan transfergeld’ van Meerveld en Hornkamp van FC Den Bosch
  PREMIUM

  Ex-financier Kakhi Jordania wil ook het ‘miljoen aan transfer­geld’ van Meerveld en Hornkamp van FC Den Bosch

  Een verrassende wending maandag in het hoger beroep tussen FC Den Bosch en zijn ex-financier Kakhi Jordania. Terwijl gerechtshofvoorzitter Patricia Arnoldus-Smit aanstuurde op een schikking tussen beide partijen, toverde de voormalige geldschieter uit Georgië een nieuw konijn uit zijn hoge hoed: hij wil ook het kleine miljoen incasseren dat FC Den Bosch vorig seizoen verdiende met de verkoop van Ringo Meerveld en Jizz Hornkamp aan Willem II.
 2. FC Den Bosch en voormalig financier Kakhi Jordania opnieuw voor de rechter: wie krijgt geld van wie?
  PREMIUM

  FC Den Bosch en voormalig financier Kakhi Jordania opnieuw voor de rechter: wie krijgt geld van wie?

  Een nieuw hoofdstuk in het juridische gevecht tussen FC Den Bosch en zijn voormalige financier Kakhi Jordania. Komende maandag is bij het gerechtshof in Den Bosch de eerste zitting uit het hoger beroep dat de voetbalclub heeft aangespannen in de zaak. Uit dat beroep moet uiteindelijk duidelijk worden wie er als winnaar uit de nu al jaren voortslepende juridische tweestrijd komt.