Volledig scherm
© Thinkstock

FC Den Bosch speelt gelijk tegen Cercle Brugge

FC Den Bosch heeft de oefenwedstrijd tegen Cercle Brugge, tijdens de open dag van zaterdag in stadion De Vliert, met 2-2 gelijk gespeeld. Bij rust leidden de Belgische bezoekers nog met 1-2.

Twee solo-acties van Arne Naudts brachten Cercle op een 0-2-voorsprong. In de tiende minuut kwam de Belgische aanvaller knap daar binnen en schoot hij zuiver raak. In de 34e minuut liet Naudts Daan Disveld zijn hakken zien en was Kees Heemskerk opnieuw kansloos op zijn schot.

Op slag van rust kwam FC Den Bosch terug in de wedstrijd. Damanio Schet werd weggestuurd door Dalian Maatsen en leek de bal in eerste instantie te verspelen. Schet pikte de bal echter toch weer op en schoot daarna hard raak, 1-2.

Een kwartier na rust lag een mooie aanval aan de basis van de gelijkmaker. Romero Regales legde de bal terug op Alessio Carlone die Stefano Beltrame bediende. De huurling van Juventus schoof de bal in de benedenhoek en bepaalde de eindstand daarmee op 2-2.

FC Den Bosch - Cercle Brugge 2-2 (1-2). 10. Naudts 0-1, 34. Naudts 0-2, 44. Schet 1-2, 60. Beltrame 2-2.

Opstelling FC Den Bosch: Heemskerk; Disveld (46. Azizov), Fernandes, Santermans, Van der Winden (46. Heymans); Maatsen, Bilate (46. Carlone), Beltrame (61. Haddouchi); Havar (75. Schet), Regales, Schet (46. Robinson).