Volledig scherm
Julian Marchioni (links) en Nicolas Romat, met assistent-trainer Paul Beekmans (rechts), tijdens een looptraining in stadion De Vliert. Beide Argentijnen ontbreken vrijdagavond aan de aftrap.

FC Den Bosch start zonder Argentijnen tegen Jong Ajax

FC Den Bosch begint zonder zijn twee Argentijnse huurlingen Nicolas Romat en Julian Marchioni aan de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax van vrijdagavond. Romat liep op de training een bovenbeenblessure op en wordt op de rechtsbackpositie vervangen door Mats Deijl.

Op het middenveld krijgt Kevin Felida de voorkeur boven Marchioni. ,,Kevin was vorige week niet helemaal topfit, vandaar dat ik toen Julian heb laten starten. Maar nu is Kevin weer zoals hij moet zijn", aldus trainer Wil Boessen.

Holla
Marchioni begint op de bank. Of daar ook de nieuwste aanwinst Danny Holla al zal zitten is nog niet zeker. De geroutineerde middenvelder (30) maakte donderdag voor het eerst een halve training mee in De Vliert en werd daarna medisch gekeurd. Ook zijn contract is inmiddels getekend, maar of dat allemaal tijdig rond is om hem voor vrijdag speelgerechtigd te krijgen was donderdag nog niet zeker. 

Transferwindow
Overigens ziet het er naar uit dat Holla niet de laatste aanwinst is van FC Den Bosch. Naar verluidt is de club nog in gesprek met een linkercentrale verdediger en een spits, die op de laatste dag van het transferwindow vastgelegd zouden moeten worden. 

Vermoedelijke opstelling: Van der Steen; Deijl, Kersten, Velkov, Van der Winden; Felida, Verbeek, Beltrame; Blummel, Sappinen, Bouyaghlafen.