Volledig scherm
Danny Holla in het shirt van FC Twente. © Proshots

FC Den Bosch stunt met komst Danny Holla

FC Den Bosch heeft zich versterkt met Danny Holla. De 30-jarige middenvelder tekent onder voorbehoud van de medische keuring een contract bij de ambitieuze eerstedivisonist. 

Donderdag traint hij al mee met de selectie van Wil Boessen. Holla was transfervrij nadat hij zijn contract bij FC Twente aan het eind van vorig seizoen liet ontbinden.  De aanvoerder had een clausule in zijn contract staan waardoor hij de club bij degradatie kon verlaten.

Aanvankelijk leek Holla naar Australië te vertrekken, maar hij zag zijn transfer naar Melbourne Victory op de laatste details afketsen. Holla verdedigde eerder de kleuren van PEC Zwolle, Brighton & Hove Albion, ADO Den Haag, VVV-Venlo en FC Groningen. 

Holla is de zoveelste versterking van het ambitieuze Den Bosch deze zomer. Met de komst van Kakhi Jordania waait een nieuwe wind bij de club. De nieuwe eigenaar uit Georgië haalt in razend tempo voetballers uit alle windstreken naar stadion De Vliert. Zo werd dinsdag nog Amine Khammas (KRC Genk) op  huurbasis vastgelegd en werden eerder al spelers van Estudiantes en Juventus gehuurd.