Volledig scherm
Alessio Carlone vorig seizoen in actie tegen Sparta. © Toin Damen/Pro Shots

FC Den Bosch verder met schoonmaak: zevental is overbodig

DEN BOSCH - Tim Hofstede, Maarten Boddaert, Joey Belterman, Malcolm Esajas, Furhgill Zeldenrust, Aziz Khalouta en Juan-Jose Serrano keren volgend seizoen definitief niet terug in het shirt van FC Den Bosch. Alessio Carlone speelt nog wel een seizoen op huurbasis voor de ploeg van trainer Wiljan Vloet.

Van de zeven spelers waren de aflopende contracten al eerder formeel opgezegd. Den Bosch heeft nu besloten definitief niet verder te gaan met het zevental en niet over contractverlenging in onderhandeling te gaan. Van Zeldenrust is al bekend dat hij volgend seizoen voor Helmond Sport speelt.

Carlone kwam het voorbije halfjaar al als huurling uit voor Den Bosch en zal ook het komende seizoen gehuurd worden van zijn Belgische werkgever KRC Genk.

Ook met Vykintas Slivka en Bart Biemans wil Den Bosch graag verder. Slivka werd het voorbije seizoen gehuurd van Juventus. Den Bosch praat nu met de Italiaanse landskampioen en met de Litouwse middenvelder zelf over een eventueel langer verblijf.

Biemans werd het afgelopen halfjaar gehuurd van Roda JC. Zijn contract daar loopt af. Ook met de Belgische verdediger is Den Bosch nog in gesprek.

Het vertrek van de zeven spelers is de volgende stap in de facelift van FC Den Bosch op weg naar volgend seizoen. Eerder werd ook al afscheid genomen van Anthony Lurling, Orlando Smeekes, Denis Pozder, Sven Verlaan, Bruno Appels en Bradley van der Meer.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement