Victor van den Bogert wint een luchtgevecht voor FC Den Bosch. Schuin achter hem springt zijn ploeggenoot Nikolaj Möller mee, die later de 1-2 zou maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Victor van den Bogert wint een luchtgevecht voor FC Den Bosch. Schuin achter hem springt zijn ploeggenoot Nikolaj Möller mee, die later de 1-2 zou maken. © Herman Stöver

‘Gouden wissels’ helpen FC Den Bosch langs GVVV: ‘Mooi dat zij nu de goals maken’

Drie kwartier lang zag Jack de Gier zijn elftal dinsdagavond in Veenendaal worstelen tegen GVVV. Twee ‘gouden wissels’ van de coach later won FC Den Bosch ‘gewoon’ met 1-3 van de derdedivisionist en is de ploeg zeker van overwintering in het toernooi om de KNVB Beker.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?