Volledig scherm
Jonas Heymans (rechts) kwam dit seizoen nog in acht competitieduels in actie voor FC Den Bosch. Hier schermt hij de bal af in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Zwaluwen in Vlaardingen (2-3). © Moniek Arends

Jonas Heymans verruilt FC Den Bosch voor Eendracht Aalst

Jonas Heymans vertrekt per direct bij FC Den Bosch. De linksback komt de komende anderhalf jaar uit voor het Belgische Eendracht Aalst, de club waar hij al in de jeugd speelde.

Heymans zat bij FC Den Bosch al geruime tijd op een dood spoor. Op de linksbackpositie was hij tweede keus achter Jordy van der Winden. In overleg met de club heeft de 24-jarige Belg zijn contract, dat nog doorliep tot deze zomer, laten ontbinden. 

Twee jaar
Heymans maakte precies twee jaar deel uit van de selectie van FC Den Bosch. In het seizoen 2015/2016 kwam hij in de winterstop over van FC Antwerp. Aanvankelijk stond hij in de basis, maar in de loop van vorig seizoen werd Heymans al gepasseerd door Van der Winden.

Voor zijn tijd bij FC Den Bosch speelde Heymans bij achtereenvolgens  Eendracht Aalst (jeugd), AA Gent (jeugd), Standaard Wetteren, Lierse , AZ, Willem II en FC Antwerp.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement