Volledig scherm
© Thinkstock

Juventus verhuurt Beltrame aan FC Den Bosch

DEN BOSCH - Zijn naam zong al langer rond, maar sinds dinsdag is het definitief. Stefano Beltrame speelt komend seizoen voor FC Den Bosch.

De Italiaanse middenvelder/aanvaller (23) komt op huurbasis over van Juventus. De overeenkomst maakt deel uit van het samenwerkingsverband tussen FC Den Bosch en de Italiaanse topclub.

Beltrame speelde eerdere voor Bari, UC Sampdoria, Modena, Pro Vercelli en Pordenone. Trainer Wiljan Vloet van FC Den Bosch is zeer enthousiast over de komst van Beltrame.

"Stefano staat te boek als een groot talent. We zijn ervan overtuigd dat hij zich bij FC Den Bosch als opleidingsclub prima verder kan ontwikkelen, als mens en als speler. Stefano is een technisch begaafde, creatieve speler die bij voorkeur achter de spits speelt als aanvallende middenvelder. Hij weet uitstekend de ruimte tussen de linies te benutten, is in staat om zijn medespelers vrij voor het doel te zetten en weet ook zelf geregeld het net te vinden. Een speler zoals Stefano is voor FC Den Bosch een buitenkans. We zien in hem, met zijn talent en kwaliteiten, dan ook een directe versterking voor ons eerste elftal”, aldus Vloet.