Volledig scherm
Lars Miedema wordt gepresenteerd © FC Den Bosch/Henk van Esch

Lars Miedema tekent voor twee jaar bij FC Den Bosch

Lars Miedema heeft maandagmiddag een contract ondertekend dat hem voor twee seizoenen verbindt aan FC Den Bosch met een optie aan de kant van de club voor nog een jaar.

Met de komst van Miedema hoopt FC Den Bosch de huidige offensieve problemen op te lossen. Door de blessures van Jizz Hornkamp, Ryan Trotman en Oussam Bouyaghlafen zit de selectie van trainer Erik van der Ven erg dun in de aanvallers.

Miedema (19) komt transfervrij over van Jong PEC Zwolle waar hij op amateurbasis speelde. Bij FC Den Bosch heeft de jongere broer van Oranje Leeuwinnen-international Vivianne Miedema zijn eerste profcontract ondertekend.

Mogelijk haalt FC Den Bosch later vandaag ook nog Alexander Laukart (20) van FC Twente binnen. De onderhandelingen daarover zijn nog gaande.

  1. Bossche M-side distantieert zich van racistische uitlatingen en komt met statement: ‘Dit mag nooit meer gebeuren’

    Bossche M-side distanti­eert zich van racisti­sche uitlatin­gen en komt met statement: ‘Dit mag nooit meer gebeuren’

    De M-side, de fanatieke FC Den Bosch-supporters, heeft zich in een statement op Facebook uitgesproken tegen racisme. Enkele supporters lieten zich afgelopen zondag vanaf de tribune racistisch uit richting Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira. ‘Voor ons als FC Den Bosch-supporters van de M-Side is het om te zorgen voor sociale controle, want dit kan en mag nooit meer gebeuren.’