Volledig scherm
Mario Bilate (links), hier in duel met Gaston Salasiwa van Almere City, is weer fit. © Martijn Buskermolen/ProShots

Mario Bilate terug in selectie FC Den Bosch

DEN BOSCH - FC Den Bosch kan in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven van vrijdagavond weer beschikken over Mario Bilate. De aanvaller is hersteld van de hamstringblessure die hem de voorbije weken aan de kant hield.

Daar staat tegenover dat Jonas Heymans (voet), Brandon Robinson (enkel/scheenbeen) en Ralph Vos (enkel) deze week zijn toegevoegd aan de blessurelijst. Daarop staan ook nog steeds de namen van de al langer geblesseerden Alessio Carlone, Romero Regales, Niek Vossebelt en Nick Leijten.

FC Den Bosch begint vrijdag aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven als nummer vijf op de ranglijst van de tweede periode met negen punten uit vier wedstrijden. Of de kansen van de club in die periode een issue zijn bij de club? "Ja, met een schuin oog kijken we natuurlijk wel naar die stand", zei trainer Wiljan Vloet na de training van donderdagochtend.

Toch rekent Vloet zich nog niet rijk. „Voor mij is het belangrijkste dat we elke week beter gaan voetballen. En als het goed is worden dan ook de resultaten beter en spelen we vanzelf een rol in de periode.”