Khaki Jordania wacht al bijna een jaar op toestemming van de KNVB om FC Den Bosch over te nemen.
Volledig scherm
Khaki Jordania wacht al bijna een jaar op toestemming van de KNVB om FC Den Bosch over te nemen. © BSR Agency

Nieuw onderzoek is gereed, maar FC Den Bosch heeft nog geen idee welke kant het op gaat met de overname

Het werk van de twee deskundigen die waren ingeschakeld om de besluitvorming rond de geplande overname van FC Den Bosch tegen het licht te houden zit erop. Of dat er toe leidt dat er nu groen of rood licht gaat volgen voor de beoogde clubeigenaar Kakhi Jordania valt nog niet te voorspellen.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.