Wesley Sneijder (midden) en Ebert Dollevoet (rechts) bij de wedstrijd tussen NEC en FC Den Bosch van afgelopen dinsdag (4-1).
Volledig scherm
PREMIUM
Wesley Sneijder (midden) en Ebert Dollevoet (rechts) bij de wedstrijd tussen NEC en FC Den Bosch van afgelopen dinsdag (4-1). © Pro Shots / Stefan Koops

Onderhandelingen tussen Wesley Sneijder en FC Den Bosch op laag pitje: ‘Altijd maar die 1 euro, ons plan is veel meer dan dat’

Of er nog iets terechtkomt van de samenwerking tussen Wesley Sneijder en FC Den Bosch? Ebert Dollevoet, de Udense zakenpartner van de recordinternational, zegt het echt niet te weten. ,,De bal ligt bij de club, we horen het wel of ze nog iets willen. Of niet.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?