Spelers van FC Den Bosch beklagen zich bij arbiter Martin Pérez na de rode kaart voor Leo Väisänen.
Volledig scherm
PREMIUM
Spelers van FC Den Bosch beklagen zich bij arbiter Martin Pérez na de rode kaart voor Leo Väisänen. © BSR Agency

Onterechte rode kaart leidt drama in voor FC Den Bosch: ‘Natuurlijk gaan we in beroep’

FC Den Bosch zette zich gisteravond lelijk te kijk. De club van trainer Erik van der Ven werd op bezoek bij tweededivisionist IJsselmeervogels uitgeschakeld in het bekertoernooi.

Natuurlijk ging het bij FC Den Bosch gisteren na de pijnlijke eliminatie in het bekertoernooi alleen over dat ene moment. Telefoons met daarop de beelden van de aanleiding van de penalty, waaruit IJsselmeervogels de 1-0 maakte, werden gretig bekeken. Met maar een conclusie: arbiter Martin Pérez zat compleet fout met die strafschop en de rode kaart voor Leo Väisänen.

  1. ‘Naar Brabant komen lijkt me geen goed idee nu’
    PREMIUM

    ‘Naar Brabant komen lijkt me geen goed idee nu’

    Tom van Weert stond zowaar op het trainingsveld afgelopen woensdag bij zijn Deense club Aalborg BK. ,,Maar geen gekke dingen, hoor. We trainden individueel een fysiektrainer erbij. Dat vond ik wel prettig, want elke dag helemaal in je eentje oefeningen doen, daar word ik niet blij van. Dan heb ik eerder de neiging om bij achttien van de twintig bewegingen te stoppen dan wanneer er iemand mee kijkt”, aldus de uit Sint-Michielsgestel afkomstige spits, die eerder voor FC Den Bosch, Excelsior en FC Groningen voetbalde.