Volledig scherm

Santermans tekent bij FC Den Bosch

DEN BOSCH - Het zat er al een paar dagen aan te komen en sinds dinsdag is het ook definitief. Ben Santermans speelt komend seizoen voor FC Den Bosch.

De 24-jarige Belg tekende een contract voor een jaar, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog één seizoen. Santermans speelde vorige week als testspeler al mee in het met 0-5 gewonnen oefenduel tegen GRC'14 in Giessen. In de verloren oefenwedstrijd bij Helvoirt (1-0) ontbrak hij.

Santermans komt over van KFCO Beerschot-Wilrijk. In het verleden kwam de verdediger ook uit voor KRC Genk, Excelsior Veldwezelt, Bocholt VV en ASV Geel.

FC Den Bosch-trainer Wiljan Vloet is blij met de Belgische aanwinst: "Ben heeft de afgelopen dagen al kennis kunnen maken met FC Den Bosch. Hij heeft ons tijdens zijn proefperiode weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Ben is een sterke, veelzijdige verdediger die zijn mannetje staat. Als linksbenige centrale verdediger wordt er met Ben een essentiële positie ingevuld. Met zijn inzet en opbouwende kwaliteiten is hij een gewenste aanwinst voor de selectie. Daarom ben ik blij dat hij zich per heden aansluit bij de groep. Daarnaast kan Ben bij FC Den Bosch een goede basis krijgen om zich verder te ontwikkelen. We kijken ernaar uit om hem te zien spelen in het shirt van FC Den Bosch.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement