Volledig scherm
Stefano Beltrame in het seizoen 2016-2017 in actie voor FC Den Bosch, hier in een oefenwedstrijd tegen De Treffers. © Jan Verhoeven

Stefano Beltrame keert terug bij FC Den Bosch

Stefano Beltrame speelt komend seizoen opnieuw voor FC Den Bosch. De aanvallende middenvelder (25) uit Italië wordt gehuurd van Juventus met een recht tot koop.

Beltrame speelde in het seizoen 2016-2017 ook al op huurbasis in De Vliert. Vorig seizoen werd hij door Juventus verhuurd aan Go Ahead Eagles.

Verenigde Staten
De afgelopen week toerde Beltrame met Juventus door de Verenigde Staten waar hij de nodige speeltijd kreeg van zijn Italiaanse werkgever. Er was ook belangstelling vanuit Schotland en Bulgarije voor Beltrame, maar de Italiaan koos voor FC Den Bosch.

Beltrame wordt maandag medisch gekeurd en zal wellicht nog diezelfde dag of anders dinsdag door FC Den Bosch gepresenteerd worden. 

Argentijnse verdediger
Naar verluidt komt ook de Argentijnse verdediger Julian Marchioni (25) naar De Vliert. Hij moet gehuurd gaan worden van de Argentijnse topclub Estudiantes.  Afgelopen seizoen speelde Marchioni nog op huurbasis bij Patronato, in de Argentijnse Primera Division.

Daarnaast zou FC Den Bosch in gesprek zijn met een spits uit Estland. De Braziliaanse aanvaller Mosquito is niet langer in beeld.