Van der Steen geniet van vijandige sfeer bij Go Ahead Eagles: ‘Heb wel wat aanstekers kunnen koppen’

VideoNet als tijdens de ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch in de reguliere competitie hoorde Wouter van der Steen zondag bij de uitblinkers. De doelman uit Vught keerde onder meer een penalty en zorgde er zo mede voor dat de Bosschenaren over een prima uitgangspositie beschikken (2-2).

,,Misschien is dit wel een meer dan maximaal resultaat”, zei Van der Steen na de wedstrijd. De doelman had het beduidend drukker dan zijn collega aan de overkant, maar stapte toch met een gelijkspel van het veld. ,,We hebben keihard gewerkt en hard gestreden om een resultaat te halen. Ik denk dat je met 2-2 gewoon heel tevreden moet zijn.”

Van der Steen genoot bovendien van de vijandige sfeer in de Adelaarshorst. ,,Ik heb wel wat aanstekers kunnen koppen”, grapte de doelman. ,,Maar daar kan ik ook wel van genieten. Die mensen zijn vol passie voor hun club, daar word je alleen maar sterker door.”

Ontlading

Voormalig FC Den Bosch-speler Paco van Moorsel had de de derde Eagles-treffer op zijn schoen, maar de aanvaller uit Boxtel miste een penalty. Van der Steen: ,,De rebound was misschien nog wel een grotere kans dan de penalty zelf. Dat bracht bij mij wel wat teweeg. Toen kwam de ontlading.”

Volledig scherm
Van der Steen na de gestopte penalty. © BSR Agency