Volledig scherm
Vincent Vermeij. © BSR Agency

Vincent Vermeij heeft last van zijn knie en is een vraagteken bij FC Den Bosch in de play-offs

Het in onzeker of Vincent Vermeij zondag mee kan spelen met FC Den Bosch in de eerste halve finale van de play-offs op bezoek bij Go Ahead Eagles. De spits heeft last van zijn knie.

Als Vermeij toch mee afreist naar Deventer, dan zal hij zeer waarschijnlijk niet in de basis starten. De huurling van Heracles was in de laatste twee competitieduels als invaller nog trefzeker.

Interim-trainer Erik van der Ven van FC Den Bosch liet na de besloten training van vrijdag weten uit te kijken naar het duel van zondag. ,,We zijn er onderhand wel weer aan toe om een wedstrijd te spelen", zei hij. 

Trainingskamp

Twee weken geleden sloot FC Den Bosch de reguliere competitie af met een gewonnen thuiswedstrijd (2-0). Ook toen was Go Ahead Eagles de tegenstander. Daarna startte voor de ploeg van Van der Ven de voorbereiding op de play-offs. Die kreeg vooral vorm met een trainingskamp in Noordwijk en een aantal besloten trainingen.

Van der Ven wilde vrijdag nog niets prijsgeven over zijn opstelling in het duel van zondag. ,,Maar ik zal zeker niet alles om gaan gooien. Daar is ook geen reden toe. We hebben onze laatste twee competitieduels gewonnen en ik zal de meeste spelers vertrouwen geven.” 

Vermoedelijke opstelling: Van der Steen; Felida, Väisänen, Kersten, Velkov, Khammas; Brouwers, Holla, Verbeek; Blummel, Beltrame.