Volledig scherm

Vloet moet puzzelen op het middenveld

DEN BOSCH - De bezetting van het middenveld in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap van vrijdagavond bezorgt FC Den Bosch-trainer Wiljan Vloet de nodige hoofdbrekens.

Zijn club zat al slecht in de middenvelders en dat probleem is door de blessures van Alessio Carlone (enkel, zes weken uitgeschakeld) en Niek Vossebelt (hersenschudding, opgelopen in de voorbereiding) alleen nog maar groter geworden.

Het contract met Neshat Meçe, de Albanese Griek die al de hele week meetraint bij FC Den Bosch, is nog niet rond. Met Juventus is er nog geen overeenstemming over het opnieuw huren van Vykintas Slivka.

Vloet liet daarom donderdagochtend de jeugdspelers Najim Haddouchi en Zija Azizov, die afgelopen maandag sterk inviel in het openingsduel tegen Jong PSV (5-4-verlies), meetrainen. Beiden zitten vrijdagavond ook bij de selectie.

Ook in de defensie zijn er vraagtekens. Of Jeremy Fernandes mee mag doen is nog niet duidelijk. De rechtsback kreeg tegen Jong PSV een rode kaart en de aanklager betaald voetbal wil hem daarvoor voor 1 wedstrijd schorsen. FC Den Bosch is daarmee niet akkoord gegaan en de zaak daarover dient donderdagavond in Zeist.

Vermoedelijke opstelling: Heemskerk; Fernandes of Maatsen, Biemans, Santermans, Heymans; Maatsen of Azizov, Brouwers, Beltrame; Havar, Regales, Bilate.