Volledig scherm
Thijs van Hal (links) in duel met Danny Verbeek van FC Den Bosch tijdens de vorige editie van Helvoirt - FC Den Bosch. © Frank van Engelen

Vriendschappelijke wedstrijd Helvoirt - FC Den Bosch afgelast

De voor dinsdag 22 mei vastgestelde vriendschappelijke wedstrijd tussen de amateurs van Helvoirt en FC Den Bosch gaat niet door. Omdat de tweedeklasser nog niet helemaal in veilige haven is in de competitie, wat blessures heeft en zondag nog een belangrijk duel met Prinses Irene moet spelen heeft het besloten om het duel met de eerste divisionist af te gelasten. 

 ,,Ontzettend jammer, want voetballen tegen een profclub is voor een amateur altijd heel apart en leuk om mee te maken. Twee jaar geleden wonnen we in de voorbereiding zelfs van Den Bosch en haalden daarmee alle landelijke kranten en voetbalsites. Zoiets unieks vergeet je natuurlijk nooit meer", liet Colin van den Bergh, rechterspits van Helvoirt weten. ,,Maar ik heb er wel begrip voor deze afgelasting, want lijfsbehoud met ons team is natuurlijk belangrijker dan een vriendschappelijke wedstrijd."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement