Volledig scherm
Oussama Bouyaghlafen (rechts) in actie in de oefenwedstrijd tegen Vorstenbossche Boys. De vleugelaanvaller staat zeker twee maanden aan de kant door een hamstringblessure. © BSR Agency

Vroege blessuregolf bij FC Den Bosch: Oussama Bouyaghlafen zeker twee maanden aan de kant

De start van de nieuwe competitie laat nog bijna twee weken op zich wachten voor FC Den Bosch, maar de ploeg wordt nu al geteisterd door een eerste blessuregolf. Het grootste slachtoffer lijkt Oussama Bouyaghlafen te zijn die zeker twee maanden is uitgeschakeld door een scheur in zijn hamstring.

De vleugelaanvaller liep de blessure anderhalve week geleden op in de verloren oefenwedstrijd in Zaltbommel tegen FC Dordrecht (0-1). Daarnaast is het afwachten hoe ernstig de kwetsuur is van Jizz Hornkamp, die zaterdag uitviel in het gewonnen oefenduel met het Regioteam Rotterdam (3-1). De van Heerenveen overgekomen spits laat donderdag een mri maken om de aard van zijn blessure vast te stellen.

Van Moorsel

Het herstel van Paco van Moorsel, die twee weken geleden tegen Den Dungen zijn hamstring verrekte, duurt wellicht nog enkele weken. Mats Deijl haakt wellicht volgende week alweer aan bij de groepstrainingen. De rechtsback liep vorige week tegen Sparta een botkneuzing in zijn enkel op.

Jordy van der Winden, die vorig jaar november zijn kruisbanden afscheurde werkt inmiddels aan zijn terugkeer. Zijn rentree laat naar verwachting nog drie tot vijf maanden op zich wachten.

Wouter van der Steen en Ruben Rodrigues, die door ziekte en een lichte blessure even afwezig waren, trainen inmiddels weer wel mee met de selectie.