Van rechts naar links: de rvc-leden Rob Kleijzen en Peter Poirters van FC Den Bosch, de advocaten Henk Knotter en Kim van de Wiel van FC Den Bosch en advocaat Dolf Segaar namens Kakhi Jordania. Daarnaast de beeldschermen waarop even later de video-verbinding met Jordania zelf gemaakt wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Van rechts naar links: de rvc-leden Rob Kleijzen en Peter Poirters van FC Den Bosch, de advocaten Henk Knotter en Kim van de Wiel van FC Den Bosch en advocaat Dolf Segaar namens Kakhi Jordania. Daarnaast de beeldschermen waarop even later de video-verbinding met Jordania zelf gemaakt wordt. © Roel van der Aa

Wie heeft nu geld tegoed van wie? Zeven uur lang welles-nietes tussen Jordania en FC Den Bosch

Je zult maar rechter zijn. En een vonnis moeten vellen over de juridische strijd tussen FC Den Bosch en zijn voormalige financier Kakhi Jordania. Dan ben je dinsdag, na een zitting van bijna zeven uur, nog niet eens zo heel veel wijzer geworden. Terwijl er op 9 juni toch een uitspraak moet liggen.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.