Volledig scherm
Angelo Simone © Susan Trower

Angelo Simone toch niet naar FC Oss

OSS - Angelo Simone (27) heeft vrijdagmiddag besloten om toch niet terug te keren bij FC Oss. Hij geeft de voorkeur aan een maatschappelijke carrière en sluit aan bij de amateurs van DESO. "Het bleek niet te combineren met mijn werk. Dan stop ik liever nu, dan wanneer de competitie begint", baalt Simone.

Hij vertrekt 'in goed overleg' met de clubleiding. "Ik wist dat het voetbal ging botsen met mijn werk, maar had niet verwacht dat het zo zwaar zou zijn. Vandaag heb ik alle spulletjes ingeleverd en afscheid genomen." Simone werkt op trainingsdagen tot 13.30 uur en moest zich vervolgens haasten, wil hij om 14.30 uur op het trainingsveld staan. "Dat werkt gewoon niet, hoe graag ik ook wilde."

De in Berghem woonachtige Simone constateert dat zijn loopbaan als profvoetballer ten einde is. "Daar ben ik wel even kapot van, ja. Maar ik kies hiermee voor mijn gezin en mezelf. Ik ga nu fulltime als beveiliger werken." De middenvelder had zich al ingeschreven bij DESO, totdat FC Oss zich meldde. Nu keert hij weer terug bij de eersteklasser uit Oss.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement