Volledig scherm
Felitciano Zschusschen.

FC Oss huurt spits Felitciano Zschusschen van FC Twente

OSS - FC Oss heeft de voorhoede voor komend seizoen versterkt met Felitciano Zschusschen. De aanvaller wordt gehuurd van FC Twente, waar hij nog een contract tot de zomer van 2016 heeft.

Zschusschen speelde de afgelopen 2 seizoenen voornamelijk bij Jong FC Twente waar hij in 36 duels liefst 17 keer trefzeker was. "Felitciano is een echte spits, maar kan ook linksbuiten spelen", zegt algemeen directeur Peter Bijvelds.

De spits werd vorig seizoen na de winterstop verhuurd aan NAC, waar hij niet scoorde. Wél was hij trefzeker voor de nationale ploeg van Curacao, bij zijn debuut in maart tegen Montserrat benutte hij een strafschop. "Met de komst van Felitciano is de selectie compleet. Of er moeten onverwacht spelers vertrekken", aldus Bijvelds.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. John liep trauma's op tijdens zijn politiewerk: ‘Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang’
    PREMIUM

    John liep trauma's op tijdens zijn politie­werk: ‘Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang’

    MURCIA - Daar zit je dan. In Zuid Spanje. Amper 51 jaar oud en door een chronische complexe posttraumatisch-stressstoornis genoodzaakt al je schepen achter je te verbranden. PTSS. De diagnose voelde voor Roosendaler John Luijsterburg als een bevrijding èn als een vonnis. Zijn ziektebeeld is zo heftig, dat alleen een prikkelvrije omgeving ver van alles dat hij ooit heeft gezien en meegemaakt het leven een beetje leefbaar maakt. “Sommige oud-collega’s zeggen smalend dat ik hier elke dag vakantie vier. Ik zou alles inleveren om weer gezond terug te kunnen. De realiteit? Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang.”

poll

Jordens Peters verdient per direct een plaats in de basisopstelling van Willem II

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
408 stemmen