Volledig scherm
© Marcel Bonte

FC Oss sluit seizoen af met gelijkspel tegen FC Eindhoven

FC Oss heeft de laatste wedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Eindhoven. Voormalig FC Oss speler Joël Thomas zorgde voor de Eindhovense gelijkmaker.

In de laatste wedstrijd van het seizoen begon trainer Klaas Wels met een opvallende keus voorin. Naast Koen van der Biezen stond Huseyin Dogan opgesteld. Dogan begon dit seizoen begon als middenvelder, werd daarna verdediger werd en sluit het seizoen dus af als aanvaller. Wels kon niet vanaf het begin beschikken over Richard van der Venne, die deze week een contract ondertekende bij Go Ahead Eagles. De publiekslieveling kwam pas in de 70e minuut in het veld, waarna de supporters hem met applaus onthaalde.

In een wedstrijd die eigenlijk nergens meer om ging (zowel FC Oss als FC Eindhoven makten geen kans meer op nacompetitie), nam FC Oss in het eerste helft het initiatief. Er waren kansen voor Kamaci, Van der Biezen en Bakx, maar zij vonden de Eindhovense keeper Hooyberghs op hun weg. Desondanks kon FC Oss met een beter gevoel de kleedkamer opzoeken.

Voorsprong

In de tweede helft werd dat goede gevoel omgezet in een doelpunt. De aanval was fraai via onder meer Bakx, Kamaci en Janssen. Laatstgenoemde gaf Dean van der Sluys een vrije kans om te schoren, maar hij schoot over de bal. Met een gelukje kwam terecht bij de Kamaci, die 1-0 binnen schoot.

FC Oss leek af te gaan op een overwinning maar uitgerekend Joelle Thomas kopte 5 minuten voor tijd binnen. Thomas werd begin dit seizoen nog weggestuurd bij FC Oss. Nu zorgde hij er dus voor dat FC Oss niet de volle buit behaalde uit de laatste wedstrijd van de competitie.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelparadijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelpara­dijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    TILBURG - Het liep vorige week woensdag compleet uit de hand in Speelparadijs Circus City in Tilburg. Een 10-jarige jongen werd door een onbekende vrouw meerdere keren op zijn borst getrapt, waardoor hij gekneusde ribben opliep en twee dagen van overgeven en slapeloze nachten had. Familie Gökkaya uit Tilburg doet een oproep op Facebook in de hoop getuigen van de mishandeling te vinden.

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
62'
1-1
Fortuna SittardFOR
away logo
home logo FC TwenteTWE
EINDE
2-3
Willem IIWIL
away logo