Volledig scherm
Guyon Philips, Achilles'29 © David van Haren/Pro Shots

FC Oss versterkt zich per direct met Guyon Philips

Guyon Philips maakt per direct deel uit van de spelersgroep van FC Oss. De aanvaller keert terug op het oude nest en is speelgerechtigd voor de wedstrijd tegen Almere City.

In het seizoen 2013/14 kwam Philips ook al uit voor FC Oss. Destijds wist hij in 23 wedstrijden tien treffers te maken. Mede daardoor verdiende Philips een transfer naar FC Volendam. 

Door de financiële problemen bij zijn vorige club Achilles'29 kreeg Philips een transfervrije status. De Arnhemmer scoorde in de tweede divisie dit seizoen vier keer in veertien optredens.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. John liep trauma's op tijdens zijn politiewerk: ‘Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang’
    PREMIUM

    John liep trauma's op tijdens zijn politie­werk: ‘Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang’

    MURCIA - Daar zit je dan. In Zuid Spanje. Amper 51 jaar oud en door een chronische complexe posttraumatisch-stressstoornis genoodzaakt al je schepen achter je te verbranden. PTSS. De diagnose voelde voor Roosendaler John Luijsterburg als een bevrijding èn als een vonnis. Zijn ziektebeeld is zo heftig, dat alleen een prikkelvrije omgeving ver van alles dat hij ooit heeft gezien en meegemaakt het leven een beetje leefbaar maakt. “Sommige oud-collega’s zeggen smalend dat ik hier elke dag vakantie vier. Ik zou alles inleveren om weer gezond terug te kunnen. De realiteit? Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang.”

poll

Jordens Peters verdient per direct een plaats in de basisopstelling van Willem II

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
408 stemmen