Volledig scherm
Ragnar Oratmangoen baalt na het verlies bij Helmond Sport. © Pro Shots

KNVB legt FC Oss boete op vanwege wangedrag fans

De KNVB heeft FC Oss een schikkingsvoorstel gedaan van 7.500 euro (waarvan 2.500 voorwaardelijk), omdat supporters van de club op 23 maart van dit jaar vuurwerk afstaken tijdens het uitduel met Helmond Sport. 

Naast het vuurwerkincident gooiden enkele supporters ook voorwerpen op het veld. Reden genoeg voor de KNVB om FC Oss een boete op te leggen. Het is nog niet bekend of de club beroep gaat.

FC Oss eindigde het duel overigens met lege handen: door doelpunten van Ron Janzen, Giovanni Hiwat (Helmond Sport) en Huseyin Dogan (FC Oss) eindigde het treffen in 2-1. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken
    Update

    A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken

    WASPIK - De A59 tussen Waalwijk en knooppunt Hooipolder is vrijdagavond dicht na een ernstig ongeluk. Daarbij zijn in totaal vier gewonden gevallen. Een auto en een busje botsten tegen elkaar waarbij drie personen in de auto gewond raakten. In de tegenovergestelde richting gebeurde een ongeval in de kijkersfile waarbij nog een gewonde viel, volgens de politie. Naar verwachting is de snelweg tussen Waalwijk en Hooipolder vanavond rond 23 uur weer vrij, zo meldt de ANWB.