Volledig scherm
Peter Bijvelds © Vorm001 Bd

Supporters TOP Oss mogen kiezen uit 5 logo's

Één ding is zeker over het nieuwe logo van TOP Oss. De kleuren zullen rood en wit zijn. Vandaag presenteerde de club 5 mogelijke beeldmerken. Het woord is nu aan de supporters om de mooiste kiezen.

Voor het ontwerp van de logo’s schakelde de club de hulp in van een delegatie fans, die samen met een reclamebureau en de club naar de tekentafel mochten. Na beraad tussen de 3 partijen kwam FC Oss met 5 mogelijke logo’s op de proppen voor het aankomende seizoen, wanneer de club weer TOP Oss gaat heten. Na een stemming zal het nieuwe logo bekend gemaakt gaan worden.

Voor het overgrote deel van de supporters, was een stemming eigenlijk niet nodig. Zij zagen het liefste het oude logo van TOP weer terugkeren. Die optie ging niet door omdat het oude logo nog stamt uit de tijd dat de amateurs en profs nog één club waren. Algemeen directeur Peter Bijvelds heeft aangegeven uiting te willen geven aan de eigen identiteit van de prof-tak.

Op het eerste gezicht lijkt logo nummer 3 het meest op het oude beeldmerk van TOP. Ook voor de rest van de logo’s geldt dat het relatief simpele logo’s. ,,Ons logo hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. We zijn een kleine club, en doen ons nooit groter voor dan dat we zijn’’, zei supporter Floris Derijks daar eerder over in het Brabants Dagblad. Hij was één supporters om wiens mening was gevraagd bij de ontwerpen. Wat hem betreft behoeft het logo niet te veel poespas. ,,We zijn een club met een rauw randje. We zijn altijd bescheiden, we zijn niet de allergrootste club van Nederland.’’

Naast het logo mogen supporters ook nog kiezen uit een nieuw uit-tenue. Stemmen kunnen worden uitgebracht via de website van de club. 

De vijf ontwerpen waaruit de supporters kunnen kiezen:

Volledig scherm
Logo 1 © FC Oss
Volledig scherm
Logo 2 © FC Oss
Volledig scherm
Logo 3 © FC Oss
Volledig scherm
Logo 4 © FC Oss
Volledig scherm
Logo 5 © FC Oss
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelparadijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelpara­dijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    TILBURG - Het liep vorige week woensdag compleet uit de hand in Speelparadijs Circus City in Tilburg. Een 10-jarige jongen werd door een onbekende vrouw meerdere keren op zijn borst getrapt, waardoor hij gekneusde ribben opliep en twee dagen van overgeven en slapeloze nachten had. Familie Gökkaya uit Tilburg doet een oproep op Facebook in de hoop getuigen van de mishandeling te vinden.

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
57'
1-1
Fortuna SittardFOR
away logo
home logo FC TwenteTWE
EINDE
2-3
Willem IIWIL
away logo