Volledig scherm
Tom Boere is in vorm bij FC Oss. © PHOTO_NEWS

Tom Boere schiet FC Oss ook in oefenduel voorbij Helmond Sport

HELMOND - Tom Boere blijft scoren bij FC Oss: donderdagmiddag maakte de topscorer van de eerste divisie de enige goal in de oefenwedstrijd tegen Helmond Sport: 1-0. In augustus had Boere met 2 treffers ook al een groot aandeel in de 3-1 competitiezege van FC Oss op Helmond Sport.

FC Oss en Helmond Sport maakten er in de 1e helft een weinig hoogstaand schouwspel van. Rick Stuij van den Herik had in de 30e minuut een aardige kans om te scoren, maar raakte de bal totaal verkeerd. De beste kans was in de 34e minuut voor Justin Mathieu, maar hij miste oog-in-oog met doelman Joris van Gerwen. Aan het einde van de eerste helft bleef Fatih Kamaci na een vervelende botsing liggen, de schade viel uiteindelijk mee.

Na rust golfde het spel op en neer totdat Boere in de 74e minuut de bal op de rand van het strafschopgebied in zijn voeten kreeg. De spits, die in de competitie al 12 keer scoorde, schoot de bal prima in de verre hoek. "Het is lekker om zoveel te scoren, maar ik ga nu niet ineens zweven", zegt Boere over zijn scoringsdrang.

Lees in het Brabants Dagblad van 11 november 2016 een uitgebreid interview met Tom Boere.