Publiek in de duinen vergaapt zich aan Max Verstappen tijdens de Jumbo Racedagen van 2019. De tekst op de boarding verwijst dan al naar de F1-race in 2020, die vanwege corona niet door zou gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Publiek in de duinen vergaapt zich aan Max Verstappen tijdens de Jumbo Racedagen van 2019. De tekst op de boarding verwijst dan al naar de F1-race in 2020, die vanwege corona niet door zou gaan. © ANP

100.000 man lijkt al uitgesloten in Zandvoort, de race zelf dus ook?

Vijf vragen en antwoordenVier medisch specialisten waren in deze krant ronduit somber gestemd: vergeet het maar met die uitpuilende sportzomer. Hoe zit het met de Formule 1-race in Zandvoort, is daar nog wel hoop voor? Vijf vragen en antwoorden.

 1. Familie Schumacher op verjaardag Michael: ‘Blijf vechten!’

  Familie Schumacher op verjaardag Michael: ‘Blijf vechten!’

  Op de 52e verjaardag van Michael Schumacher heeft zijn familie weer een bericht geplaatst op de sociale media van de zevenvoudig wereldkampioen in de Formule 1. ,,We vieren Michaels verjaardag door iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar te wensen!", staat op onder meer Twitter, Facebook en Instagram, bij een foto van een juichende 'Schumi' in Ferrari-kleding. De familie heeft daar de hashtag #KeepFighting (blijf vechten) bij geplaatst.
 1. Willem II-trainer Željko Petrović: 'Drie punten in de tas, dan verpest je het zelf'
  Play

  Willem II-trai­ner Željko Petrović: 'Drie punten in de tas, dan verpest je het zelf'

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie