De Vries twee keer zevende op Silverstone

Nyck de Vries is op het circuit van Silverstone zevende geworden in de sprintrace van de Formule 2. De Nederlandse autocoureur was zaterdag ook al naar een zevende plaats gereden in de hoofdrace.

De 23-jarige Fries, die eerder dit jaar wel de sprintrace won op het Franse circuit Paul Ricard, staat in de stand om het WK ook zevende.

De Duitser Maximilian Günther won de sprintrace op Silverstone, voor de Britten George Russell en Lando Norris. Russel was bij de hoofdrace eveneens tweede geworden, achter de Thai Alexander Albon. Russell nam door zijn prestaties in eigen land de eerste positie in de WK-stand over van Norris.

Volledig scherm
Het circuit van Silverstone. © Getty Images
  1. Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-moment van 2018?

    Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-mo­ment van 2018?

    Formule 1-jaar 2018 kende voor Max Verstappen vele hoogtepunten. Elf podiumplaatsen en twee prachtzeges in Oostenrijk en Mexico. Maar wat was uw mooiste Max-moment van 2018? Bij welke Grand Prix zag u hem live in actie? Waar scoorde u een selfie met Max? Of een handtekening? Deel uw mooiste Max-moment in maximaal 150 woorden (evt. met foto) met ons via uwmaxmoment@ad.nl en wellicht haalt uw bijdrage op zaterdag 29 december de pagina’s van AD Sportwereld.