De klap tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton.
Volledig scherm
De klap tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. © Screenshot Ziggo Sport

Internationale media gaan los op confrontatie Verstappen vs Hamilton: ‘Je wist dat dit ging gebeuren’

Na de opzienbarende Grand Prix van Groot-Brittannië komen ook de internationale media opinies, reacties en analyses tekort om de crash én clash tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen te duiden. Wie was fout? Wat betekent dit voor het Formule 1-seizoen? De buitenlandse kranten raken er in elk geval niet over uitgepraat.

5 reacties

 • Jose van den Berghe JWT

  2 maanden geleden
  Nee tabloids van Engeland. Als je zo moet winnen met een poging tot doodslag dan hoeft het niet meer. Wel eerlijk zijn. Hamilton had niet gewonnen als hij die moordpoging niet had gedaan.
 • Wim Mels

  2 maanden geleden
  Max ik ben het eens met jouw reactie op het gedrag van Hamilton na zijn winst in Engeland. Laat je niet gek maken en laat de volgende races zien wie de beste is. Je hebt het materiaal en het talent om te winnen. Alle vertrouwen erin dat jij de nieuwe wereldkampioen wordt. mvg Wim Mels
 • Wim Mels

  2 maanden geleden
  Onsportief van Hamilton, als Max verstandig is moet hij de komende races laten zien wie de terechte kampioen is. Max laat je niet gek maken en laat Hamilton achter je. Je kunt het en je hebt het juiste materiaal!
 • M van der Sluiszen

  2 maanden geleden
  Waardeloze straf voor Hamilton. Hij moet duidelijke geholpen worden aan zijn 8 ste wk. Dit is echt slecht voor de sport strenger straffen zo iemand die een ander gewoon van de baan rost.
 • peter hesselberth

  2 maanden geleden
  Op deze manier zo oneerlijk hoef ik eigenlijk geen GP meer te zien.