Meer spektakel in de F1: ‘Tweestoppers, altijd beter voor de show’

Zachtere banden, veel verschillende strategieën en veel tweestoppers. Moet Formule 1 vaker op zoek naar spektakel met zachter, kwetsbaarder rubber van Pirelli, na de spannende tweede race op Silverstone? ,,Ik weet zeker dat er een paar wakker zijn geworden bij de Formule 1.’’

 1. Podcast | 'Drie keer uitvallen in negen races is een topteam onwaardig’
  Pitstop

  Podcast | 'Drie keer uitvallen in negen races is een topteam onwaardig’

  Geen punten voor Max Verstappen gisteren in de negende Grand Prix van dit jaar. Mugello was net als Monza niet het circuit voor Max. Op voorhand waren de signalen gunstig, maar wederom motorproblemen zorgden ervoor dat Max al snel klaar was in Toscane. Het was een race met twee rode vlaggen, crashes, het eerste podium voor Albon en een feestweekend van Ferrari zonder feest. Arjan Schouten en Etienne Verhoeff nemen de Grand Prix van Toscane met je door.
 2. Brawn ziet gelijkenis met Schumacher in Verstappen: ‘Limiet van auto is niet limiet van Max’

  Brawn ziet gelijkenis met Schumacher in Verstappen: ‘Limiet van auto is niet limiet van Max’

  Max Verstappen was sensationeel in de 70th Anniversary Grand Prix, meent technisch directeur Ross Brawn van de Formule 1. ,,Hij doet me in vele opzichten herinneren aan Michael Schumacher. De limiet van de auto is niet de limiet van Max Verstappen", aldus de Brit in zijn column op de website van de Formule 1. Brawn was teambaas in de gouden jaren van Schumacher, waarin de Duitser zeven wereldtitels veroverde.