Slecht weer in Sotsji. Het is de grote vraag of de derde vrije training door kan gaan.
Volledig scherm
Slecht weer in Sotsji. Het is de grote vraag of de derde vrije training door kan gaan. © REUTERS

Noodweer in Sotsji: ‘in kader van veiligheid’ geen derde vrije training voor Verstappen & co

Geen derde training voor Max Verstappen & co vandaag. Het weer in Sotsji is zo slecht dat het voor de coureurs te gevaarlijk is om naar buiten te gaan. ,,In het belang van de veiligheid is de beslissing genomen om het officiële programma te wijzigen door de vrije oefensessie 3 te annuleren vanwege overmacht”, luidt de verklaring van de race stewards.

 1. Te weinig benzine: Max Verstappen vertrekt na blamage woedend naar hotel
  Met video's

  Te weinig benzine: Max Verstappen vertrekt na blamage woedend naar hotel

  Max Verstappen baalt van de manier waarop een enerverende kwalificatie in Singapore voor hem eindigde. Hij had te weinig brandstof aan boord en moest een ultieme gooi naar pole position vlak voor het einde afbreken. Hij start morgen pas als achtste aan de race die hem in theorie al zijn tweede wereldtitel zou kunnen brengen. ,,Op dit moment moet ik denk ik even terug naar het hotel om tot rust te komen, want ik heb er nog niet heel veel zin in.”
 2. Groot verschil tussen Verstappen en Hamilton qua verdiensten: ‘Max is Nederlander, dat is een lichte handicap’
  PREMIUM

  Groot verschil tussen Verstappen en Hamilton qua verdien­sten: ‘Max is Nederlan­der, dat is een lichte handicap’

  Max Verstappen gaat momenteel aan kop in het wereldkampioenschap Formule 1, maar op financieel gebied wordt hij nog altijd flink afgetroefd door zijn concurrent Lewis Hamilton. Volgens het invloedrijke Amerikaanse magazine Forbes staat Hamilton achtste op de lijst met best betaalde atleten, met een klein 70 miljoen euro per jaar. Verstappen is met ruim 36 miljoen euro per jaar de nummer 27. Hoe kan de Nederlander zijn excentrieke rivaal ook op dit gebied aftroeven?