Even gravity can't hold us down 💪 Taking pit stops to a whole new level! 👀 #PushTheBoundaries #ZeroG #Formula1 #Gravity #F1 #Space #PitStop #Motorsport #AstonMartinRedBullRacing #RedBull #givesyouwings #👐

2,768 Likes, 28 Comments - Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) on Instagram: "Even gravity can't hold us down 💪 Taking pit stops to a whole new level! 👀 #PushTheBoundaries..."

Red Bull maakt pitstop op 10 kilometer hoogte

VideoDe monteurs van het Formule 1-team Red Bull hebben weer een hoogstandje uitgehaald. Zondag zorgden ze in Brazilië voor de snelste pitstop ooit, door in 1,82 seconden de vier banden van de bolide van Max Verstappen te wisselen. Voor een nieuwe uitdaging zochten de monteurs het hogerop.

  1. Brawn ziet gelijkenis met Schumacher in Verstappen: ‘Limiet van auto is niet limiet van Max’

    Brawn ziet gelijkenis met Schumacher in Verstappen: ‘Limiet van auto is niet limiet van Max’

    Max Verstappen was sensationeel in de 70th Anniversary Grand Prix, meent technisch directeur Ross Brawn van de Formule 1. ,,Hij doet me in vele opzichten herinneren aan Michael Schumacher. De limiet van de auto is niet de limiet van Max Verstappen", aldus de Brit in zijn column op de website van de Formule 1. Brawn was teambaas in de gouden jaren van Schumacher, waarin de Duitser zeven wereldtitels veroverde.