Volledig scherm
In het Oostenrijkse Spielberg zaten vorig jaar 5000 Max-fans op de Max Verstappen-tribune © ANP

Verstappen-Tribune ook tijdens GP van Silverstone

Nederlandse Formule-1 fans kunnen op 8 juli, tijdens de GP van Silverstone, voor het eerst juichen op de Max Verstappen-tribune in Engeland.

De sfeervolle tribune staat voor dit seizoen ook gepland op de Grands Prix van België, Oostenrijk, Hongarije en Duitsland. In Spa-Francorchamps juichte vorig jaar naar schatting 60.000 racefans voor hun held Max Verstappen. De verwachting is dat dit aantal in België alleen zal toenemen.

De tweede ronde van testdagen worden gereden van morgen tot vrijdag. Woensdag en vrijdag komt Max in actie om de RB14 te testen op het Circuit van Barcelona. 

Het Formule-1 seizoen begint op 25 maart met de Grand Prix van Australië.  Deze werd vorig jaar gewonnen door Sebastian Vettel. 

  1. Podcast | In alle euforie is Max nog de enige die de rust bewaart

    Podcast | In alle euforie is Max nog de enige die de rust bewaart

    De euforie in het Honda-kamp was groot na de derde plek van Max Verstappen in de Grand Prix van Australië. De Nederlander wist de Ferrari's achter zich te houden en in de buurt van wereldkampioen Lewis Hamilton over de finish te komen. Nu staat de Grand Prix van Bahrein voor de deur en is het de hoogste tijd voor de nieuwe podcast van Pitstop! Met verslaggevers Arjan Schouten, Rik Spekenbrink, Tim Engelen en presentator Hidde van Warmerdam.