Winnaars Mario, Melody en Jolanda (vlnr) proosten op hun geldprijzen van afgelopen weekend.
Volledig scherm
Winnaars Mario, Melody en Jolanda (vlnr) proosten op hun geldprijzen van afgelopen weekend. © Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Bij welke loterij is de winstkans het grootst? Twee hoogleraren geven antwoord

Het winnen van de jackpot in de loterij: wie droomt er niet van? Dit weekend werd deze droom werkelijkheid voor bewoners van een woonwagenkamp in Nuenen. Zij waren plotsklaps miljonair. Maar voor welke loterij kun je nu het beste een lot kopen, als je óók hoopt op die jackpot?

1 reactie

 • Selime

  2 maanden geleden
  Hoogleraar je hebt het mis ,mensen spelen niet om financiële gewin maar droom? Droom verder.Mensen die aan geld geluk loterijen welke vorm dan ook spelen omdat ze geldzuchtog hebzuchtig zijn.Of ze daarna uitgeven heb gedrag veranderd of niet doet er niet toe .Sommigen gaan uitdossen sommigen gaan nog steeds als kluizenaar doorleven..Geld maakt niet gelukkig al win je miljarden mee .Dit soort geld lekkermakerij uitbetaald door de bijelkaar geharkte geld die deelnemers izet .
 1. Eugenie gooide voor een dure reis haar financiële leven om: ‘Gaat om overzicht en inzicht’
  Tegendraads

  Eugenie gooide voor een dure reis haar financiële leven om: ‘Gaat om overzicht en inzicht’

  Diploma halen, studeren, baan bemachtigen, sparen, huis kopen, settelen. En dan zo vroeg mogelijk met pensioen. Zo hoort het misschien maar het kan ook anders. In deze reeks mensen die hun financiële leven minder voorspelbaar invullen. Deze keer Eugenie van der Hoef (54). Door haar droom de mooiste watervallen ter wereld te willen zien, moest ze haar financiën beter op een rijtje leren zetten.