Sinds 1 oktober is Geldmaat verantwoordelijk voor alle automaten in Nederland. Dat leidt tot problemen voor ondernemers; ze kunnen geregeld niet storten. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Sinds 1 oktober is Geldmaat verantwoordelijk voor alle automaten in Nederland. Dat leidt tot problemen voor ondernemers; ze kunnen geregeld niet storten. Foto ter illustratie. © Theo Peeters

Ondernemer moet rekeningen betalen, maar kan nergens haar geld storten: ‘De huisbaas is gelukkig coulant’

Ondernemers hebben grote problemen om hun geld te storten. Sinds 1 oktober is het bedrijf Geldmaat verantwoordelijk voor de geldautomaten in Nederland. Maar dit gaat niet vlekkeloos, veel automaten zijn nu buiten gebruik.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?