Timo Buitenhuis heeft zijn eerste jaarsalaris aan Unicef gedoneerd, in zijn armen houdt hij een oorkonde van verdienste vast.
Volledig scherm
PREMIUM
Timo Buitenhuis heeft zijn eerste jaarsalaris aan Unicef gedoneerd, in zijn armen houdt hij een oorkonde van verdienste vast. © Victor van Breukelen

Timo (23) doneert eerste jaarsalaris van ruim 21.000 euro aan Unicef: ‘Ik wil iets goeds doen’

Ooit eraan gedacht om je volledige jaarsalaris te doneren aan een goed doel? Niet iedereen kan zich dit permitteren, maar voor webdeveloper Timo Buitenhuis was de keuze snel gemaakt. Hij besloot zijn allereerste jaarsalaris van maar liefst 21.132,76 euro te doneren aan Unicef.

0 reacties

 1. Biologisch eten komt Alex (53) duur te staan. Hij moet 40.000 euro terugbetalen aan bijstand: ‘Ik wil geen gif eten’
  PREMIUM
  1

  Biologisch eten komt Alex (53) duur te staan. Hij moet 40.000 euro terugbeta­len aan bijstand: ‘Ik wil geen gif eten’

  Veel wind in de zeilen heeft Alex van der Made in het leven niet gehad. Hij kampt met een sociale angststoornis, belandde meermaals in de crisisopvang en kan door de mentale problemen geen fulltime baan aan. De terugvordering van 40.000 euro aan bijstandsgeld door de gemeente Rotterdam dreigt hem nu, zoals de 53-jarige het omschrijft, ‘het ravijn in te trappen'.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?