Mark Reijntjens
Volledig scherm
PREMIUM
© Mark Reijntjens

Vlees in het weekend en om de dag douchen: dit zijn jullie beste bespaartips

Massaal stuurden lezers tips om thuis eenvoudig geld te besparen. De meesten zijn al lang begonnen met zuinig aan doen. Ze haalden het droogrek van stal, kochten schapenvachten, geven douchewater aan hun planten of stoppen een rijstpan in bed. Een bloemlezing.

1 reactie

 • Jos Naaijkens

  3 weken geleden
  Goedendag, In dit artikel staat een bespaartip van Linda Rozenberg mbt "Medicijnen voor het hele jaar" Ik zou graag te weten komen bij welke zorgverzekeraar dit mogelijk is, ik krijg het momenteel nog altijd niet bewerkstelligt bij mijn verzekeraar Ditzo. Ook de apotheker wil hier absoluut niet aan mee werken. Medicijnen komen toch voor eigen rekening evenals de verstrekkingskosten, waarom zou ik dan niet voor 1 jaar op kunnen halen Dat doe ik met vaatwastabs ook :-) Ben zeer benieuwd, Ad Jansen
 1. Moeder Alicia leeft van uitkering en kan rekeningen niet meer betalen: ‘Bang om op straat te belanden’
  PREMIUM

  Moeder Alicia leeft van uitkering en kan rekeningen niet meer betalen: ‘Bang om op straat te belanden’

  De 24-jarige Alicia uit Dordrecht is bang binnenkort samen met haar twee jonge kinderen geen dak meer boven het hoofd te hebben. Reden? Ze kan de rekeningen niet meer betalen. De gasprijzen rijzen de pan uit, en veel sociale huurwoningen zijn nog lang niet zo goed geïsoleerd als ze zouden kunnen zijn. ,,Ik moet rondkomen van een uitkering en nu 500 euro betalen voor gas.”