Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

140 agenten vallen meerdere huizen binnen in regio Nijmegen

NIJMEGEN - De politie heeft dinsdagochtend vier verdachten aangehouden in en rondom Nijmegen bij een grootschalige politieactie. Op acht locaties werden invallen gedaan, waarbij 140 agenten werden ingezet.

Bij de actie zijn vuurwapens, munitie, een groot geldbedrag, computers, telefoons en twee auto's in beslag genomen. In een schuur van één van de woningen werden 34 wietplanten gevonden. Ook werden in één huis restanten van een wietkwekerij aangetroffen, meldt de politie.

Woningen en een bedrijfspand

Zeven woningen werden doorzocht in Nijmegen, Malden, Beuningen en Plasmolen. Ook werd er een inval gedaan in een bedrijfspand in Heumen. Daarbij zijn twee mannen van 24 en 49 jaar uit Nijmegen, een 46-jarige inwoner van Malden en een 62-jarige man uit Beuningen aangehouden. De politie sluit niet uit dat er nog meer personen worden aangehouden.

Langdurig onderzoek

Sinds december 2016 was de politie al bezig met het onderzoek, voordat het besloot met 140 agenten de verschillende locaties binnen te vallen. Het onderzoek is volgens de politie nog in volle gang en daarom worden er verder geen mededelingen gedaan. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement