Uitbaters Niels (bril) en Joel van vega restaurant Thibeau
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaters Niels (bril) en Joel van vega restaurant Thibeau © Foto: Bert Beelen

Vlees eten is niet meer van deze tijd, zeiden de eigenaren van dit restaurant, er volgden duizenden boze reacties. Dit is waarom

NIJMEGEN - 200 gram vlees is op je bord niet meer van deze tijd, vinden ze bij het nieuwe, goeddeels vega-restaurant Thibeau in Nijmegen. Die uitspraak leidde tot duizenden boze reacties. Wat zégt dat?

  1. Bedrijf over mislukte mondkapjesdeal met miljoenenverlies voor ministerie: ‘Het was chaos, extremer kun je het niet bedenken’
    PREMIUM

    Bedrijf over mislukte mondkapjes­deal met miljoenen­ver­lies voor ministerie: ‘Het was chaos, extremer kun je het niet bedenken’

    WIJCHEN - Verpakkingsbedrijf Halma Solutions uit Wijchen kreeg 38 miljoen euro van het ministerie van Volksgezondheid voor mondmaskers waarvan het merendeel werd afgekeurd, blijkt uit onderzoek van Follow the Money (FTM). Klopt, zegt directeur Maarten Halma. Maar volgens hem wordt te makkelijk voorbijgegaan aan de gigantische chaos rond de handel in maskers aan het begin van de coronapandemie.