Speuren naar drenkeling met politiehond op de Maas bij Oeffelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Speuren naar drenkeling met politiehond op de Maas bij Oeffelt. © SK-Media

Zoektocht naar vermiste man in Maas bij Oeffelt gestaakt, politie gaat maandag weer verder

OEFFELT - Een noodlottig ongeval. Dat is het scenario waar de politie vooralsnog vanuit gaat bij de vermissing van een Duitse drenkeling in de Maas bij Oeffelt. De politie heeft zondag de hele dag met behulp van snuffelhonden op het water gespeurd. Tevergeefs. De zoektocht gaat maandag weer verder.  

 1. Hans (60), die met twee vuurwapens naar Iriszorg ging, leefde met een doodswens: ‘Hij wilde dat het mis was gegaan’
  PREMIUM

  Hans (60), die met twee vuurwapens naar Iriszorg ging, leefde met een doodswens: ‘Hij wilde dat het mis was gegaan’

  GROESBEEK/NIJMEGEN - Een ultieme wanhoopsdaad van een zielsongelukkige man, die al tijden een doodswens had. Zo verklaart een zus het schietincident van maandag bij Iriszorg in Nijmegen. Haar broer Hans uit Groesbeek zou bewust de confrontatie met de politie hebben gezocht. Agenten moesten meerdere schoten lossen om de man in te rekenen. ,,Hans wilde dat het mis was gegaan.”
 2. Personeel transportbedrijf ‘erg geschrokken’ nadat vrachtwagen met slachtafval over de kop slaat, chauffeur ‘buiten levensgevaar’

  Personeel transport­be­drijf ‘erg geschrok­ken’ nadat vrachtwa­gen met slachtaf­val over de kop slaat, chauffeur ‘buiten levensge­vaar’

  ARNHEM - Bij knooppunt Waterberg in Arnhem, op de verbindingsweg tussen de snelwegen A50 en de A12, heeft in de nacht van woensdag op donderdag een ernstig ongeval plaatsgevonden met een vrachtwagen met slachtafval. Het gevolg was dat de weg bezaaid lag met beenderen van varkens. De chauffeur raakte zwaargewond en moest met spoed naar het ziekenhuis.