Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

Arno Kantelberg over de liefde: ‘Ik koop de kleren van mijn vrouw. Zelfs haar ondergoed’

podcastIn de gloednieuwe podcast Over de Liefde van het AD gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestje relatie nog wel van deze tijd? En: wat moeten we doen om liefde te vinden? In een nieuwe aflevering praat Debby met journalist Arno Kantelberg: ,,In de liefde moet je gewoon ontzettend geluk hebben.”

0 reacties

 1. Over liefde in lockdown: ‘Wat doe je als je partner geen prater is?’
  Podcast Over de liefde

  Over liefde in lockdown: ‘Wat doe je als je partner geen prater is?’

  In de gloednieuwe serie Over de liefde praat AD-columnist Debby Gerritsen met verschillende bekende gasten over haar favoriete onderwerp: de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestje relatie nog wel van deze tijd? In een nieuwe aflevering praat Debby over de liefde in lockdown. Liefde vinden, voelen en houden is normaal gesproken al geen sinecure. Maar tijdens een pandemie komen daar nog een paar extra uitdagingen bij.
 2. ‘Mensen denken dat ik de hele dag trio’s heb’
  Podcast Over de Liefde

  ‘Mensen denken dat ik de hele dag trio’s heb’

  In de podcastserie Over de liefde praat AD-columnist Debby Gerritsen met verschillende bekende gasten over haar favoriete onderwerp: de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestjerelatie nog wel van deze tijd? In de vierde aflevering praat Debby met cabaretier Kirsten van Teijn (32) over haar bijzondere relatievorm: ‘Ik heb een monogame relatie met een man en een vrouw’.
 3. De scholen gaan weer open! Nooit eerder was Marieke zo blij dat ze zoveel werk voor niks heeft gedaan
  PREMIUM
  marieke doet pabo

  De scholen gaan weer open! Nooit eerder was Marieke zo blij dat ze zoveel werk voor niks heeft gedaan

  De roosters voor de lessen en de noodopvang waren allemaal klaar. We schreven een uitgebreide brief voor de ouders met daarin de planning van alle lesstof en de tijden van het online onderwijs. Ook hadden we een mooie lijst met tips gemaakt voor voorspoedig thuisonderwijs zoals: ‘zet een timer voor je kind zodat je zelf ook even een kwartiertje aaneengesloten kunt werken’ of ‘laat het kind op een plekje werken waar geen speelgoed binnen handbereik is’.