Kashe Quest.
Volledig scherm
Kashe Quest. © Videostill Fox

Kashe (2) toegelaten als jongste lid van Amerikaanse hoogbegaafdenclub Mensa

Pas 2 jaar is Kashe Quest, maar ze weet feilloos Amerikaanse staten op de kaart aan te wijzen en te benoemen. Ze telt tot honderd, lepelt het alfabet op en kan vijftig gebaren uit de gebarentaal. Met een IQ van 146 is ze nu toegelaten als het jongste lid van de Amerikaanse tak van hoogbegaafdenclub Mensa.

0 reacties

 1. Ouders hoogbegaafde Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict
  Update

  Ouders hoogbegaaf­de Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict

  Alleen nog een eindproject inleveren en dan zou Laurent Simons (9) volgens zijn ouders klaar zijn met zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven. Maar gisteren beslisten zijn ouders zijn studie onmiddellijk stop te zetten. Laurent moest bij de TU/e tóch nog veel tentamens halen om nog op zijn negende af te studeren, iets wat zijn ouders graag willen. De TU/e denkt daar anders over: ,,We zijn van mening dat een sneller tijdschema niet haalbaar is, en ongunstig is voor Laurents academische ontwikkeling.’’
 2. Lego brengt een Friends-editie uit, speciaal voor de diehardfans van de serie

  Lego brengt een Friends-edi­tie uit, speciaal voor de diehard­fans van de serie

  Diehardfans van Friends kunnen binnenkort hun favoriete scènes nabouwen, want Lego brengt een editie van de legendarische sitcom uit. Twee jaar geleden vierde het speelgoedmerk nog het 25-jarig jubileum van Friends met een set van het beroemde café Central Perk uit de tv-serie. Nu kan je aan de slag met de ‘Appartmenten’-set, ofwel de replica’s van de appartementen van Monica, Rachel, Chandler en Joey.