De nabestaanden van Lisandro Willemse, van links naar rechts: Evy (10), Thea (66), Jaslin (10), Erik (39) en Mia (6). De troostberen kregen de kinderen van de politie, Thea houdt een foto van haar overleden man vast.
Volledig scherm
PREMIUM
De nabestaanden van Lisandro Willemse, van links naar rechts: Evy (10), Thea (66), Jaslin (10), Erik (39) en Mia (6). De troostberen kregen de kinderen van de politie, Thea houdt een foto van haar overleden man vast. © Josh Walet

Lisandro (69) stierf plots op pakjesavond met zijn kleinkinderen: ‘Kijk, opa is een wolkje geworden’

De eerste sinterklaascadeaus waren net uitgepakt, toen Lisandro Willemse (69) zich plots niet goed voelde. Ondanks de snelle hulp van ambulancemedewerkers bleek hij niet meer te redden. 

  1. Na de bevalling ontlasting verliezen: ‘Grootste fabel is dat weinig vrouwen er last van hebben’
    moedermisère

    Na de bevalling ontlasting verliezen: ‘Grootste fabel is dat weinig vrouwen er last van hebben’

    Er zijn van die verwachtingen over het moederschap die niet bepaald uitkomen als het eenmaal zo ver is. Soms sta je zelfs compleet versteld van wat er met jou als mens, met je lijf of in je omgeving gebeurt. Iedere week lees je in deze rubriek wat niemand je vooraf vertelde over moeder zijn, maar wat je graag had willen weten. Dit keer: incontinentie van ontlasting (fecale incontinentie) na de bevalling.