Saskia Noort.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Noort. © Shody Careman


Behandel antivaxer als een lastige kleuter of puber

ColumnSaskia Noort schrijft wekelijks over nieuws dat haar raakt. De schrijfster vindt dat antivaxers op dezelfde manier benaderd moeten worden als kleine kinderen.

2 reacties

 • B.L. Leenders

  2 weken geleden
  Voor kinderen opvoeden is dit een mooi voorbeeld of wijze les. Alleen gaat mevrouw Noort hier aan iets essentieels voorbij. Niet alle Non-vaceren zijn ‘dwars’!!! Heel jammer dat wederom een open gesprek geen optie is, maar een stigmatisering plaatsvinden.
 • M van Loon

  2 weken geleden
  Stop met mensen in hokjes plaatsen en richt je pijlen op mensen die de simpele maatregelen al niet willen naleven. Handen wassen, afstand houden, mondkapjes in supermarkt etc.
 1. Samantha (27) kon bijna de straat op als agent toen ze de diagnose borstkanker kreeg
  PREMIUM

  Samantha (27) kon bijna de straat op als agent toen ze de diagnose borstkan­ker kreeg

  Ze zat in het laatste jaar van haar opleiding tot politieagente. Jong, fit en helemaal klaar om haar studie af te ronden en fulltime aan de slag te gaan. Tot Samantha de Ridder (27) een halfjaar geleden een opgezette klier ontdekte onder haar oksel en de diagnose borstkanker haar wereld stilzette. Vastberaden haar oude leven weer op te pakken, is ze gestart met de behandeling en deelt ze alles wat hierbij komt kijken met honderden volgers op Instagram.