Hélène Van Herck (links) en Ann Lemmens richtten in 2013 on- en offline platform Wifty op. Ze organiseren evenementen voor 50- plusvrouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hélène Van Herck (links) en Ann Lemmens richtten in 2013 on- en offline platform Wifty op. Ze organiseren evenementen voor 50- plusvrouwen. © Steven Richardson

Daten na je vijftigste: ‘Beetje verliefd zijn op jezelf is een must’

Ook de vrijgezel met een vol en bevredigend leven kan zich soms eenzaam voelen. Ann Lemmens en Hélène Van Herck van platform Wifty hebben datingadvies voor vijftigplussers.

  1. Hans (52) kreeg vijf jaar geleden een hartstilstand en raakt het internet met zijn tatoeage én boodschap

    Hans (52) kreeg vijf jaar geleden een hartstil­stand en raakt het internet met zijn tatoeage én boodschap

    ‘08 oktober 2016 hield mijn hart op met kloppen. Die dag had ik zoveel geluk’, met die woorden opende Hans Rhebok vorig weekend een LinkedIn-bericht. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar het is precies hoe Hans terugkijkt op die zwarte dag met een gouden randje. Hij had dan wel dood kunnen zijn, maar hij lééft nog. En dat is dankzij reanimatie en AED. De gebeurtenis zette hem aan het denken en inmiddels maakt hij zich hard voor meer AED’s en reanimatiekennis in Nederland. En de boodschap die hij daarover deelt op LinkedIn werd breed ontvangen.