Volledig scherm
De verdachte van de ernstige aanranding in Rijen. © Bureau Brabant

Deze man randde een vrouw aan in Rijen, slachtoffer zat onder de krassen

RIJEN - De politie heeft een compositietekening gemaakt van de man die in de avond van 9 mei een vrouw heeft aangerand in de Wolfsweide in Rijen. De vrouw weet niet veel meer van het incident en heeft haar belager maar kort gezien. Toch heeft de politie goede hoop dat de tekening naar de verdachte leidt. 

Volledig scherm
Het Wolfsweidepark in Rijen. © Bureau Brabant

Direct op die woensdagavond sprak de politie al van een ernstig zedendelict. De vrouw zat onder de krassen en moest worden behandeld in een ambulance. Die avond is met onder andere politiehonden gezocht, naar de dader, maar zonder resultaat. Het NFI heeft sporen veiliggesteld, die nog worden onderzocht. 

Of de aanrander ook iets heeft gezegd weet de vrouw niet meer. Welke taal of met welk accent hij spreekt is dus niet bekend. 

Meer slachtoffers?

Het is mogelijk dat de man nog meer mensen heeft aangerand in het Rijense park. Politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk roept in tv-programma Bureau Brabant dan ook mogelijke andere slachtoffers op zich te melden. 

Ook doet hij een oproep aan mensen in de buurt die een beveiligingscamera hebben hangen. Het is niet bekend waar en wanneer de dader het park in- en uit ging. Mogelijk kunnen camerabeelden daarbij helpen. 

Tilburg e.o.