Volledig scherm
© Thinkstock

Kwartiermaker Oude Groen in Gilze en Rijen aan de slag

GILZE EN RIJEN - Raymond Oude Groen is aangesteld als kwartiermaker in Gilze en Rijen. De Rijense marketeer gaat een opzet maken om toerisme en recreatie in de gemeente naar een hoger plan te tillen. Dat wordt op 6 oktober gepresenteerd.

Ondernemers in horeca, toerisme en recreatie in de gemeente hebben de koppen bij elkaar gestoken om toeristisch Gilze en Rijen beter op de kaart te zetten.

Advies
In een recente sessie met een selectie van betrokkenen uit deze sectoren in hotel Gilze-Tilburg is grote steun uitgesproken om Raymond Oude Groen deze kar te laten trekken. In de bijeenkomst is ook besloten dat de Lokale Toeristische Adviesraad, met wethouder Rolph Dols als voorzitter, advies blijft geven, maar dat niet gemeente maar ondernemers de vervolgstappen zetten.

Ervaring
Bestuurslid Theo Donkers van de stichting in oprichting heeft alle vertrouwen in Oude Groen. ,,Hij heeft kennis en ervaring op het gebied van toerisme en marketing en kan goed schakelen tussen beleidsmakers en ondernemers", zegt Donkers. Raymond Oude Groen zegt na zijn benoeming een vliegende start te hebben gemaakt. De eigenaar van acquisitie- en marketingbureau Marcquis heeft heel wat kennis in huis.

Tilburg e.o.